duminică, 8 martie 2015

Bonusuri pentru cursantii cazati in Vadu Soresti

Cursurile de chineza vor avea continuitate online pentru participanti si dupa plecarea din tabara


Cursantii care se vor caza in Vadu Soresti, pot continua cursurile
online, pe Skype, Yahoo Messenger ori QQ, fie pentru perfectionarea limbii chineze, fie pentru HSK. Vom asigura, bineinteles, si materialele necesare.

La modulul online organizat dupa finalizarea celui din tabara, cursantii vor avea acces in functie de perioada petrecuta in tabara:

1. Participantii la cursuri timp de o luna in Vadu Soresti, vor putea continua online modulul inca o luna, de 3 ori pe saptamana, gratuit.

2. Participantii la cursuri timp de trei saptamani in Vadu Soresti, vor putea continua online modulul inca trei saptamani, de 3 ori pe saptamana, gratuit + a patra saptamana 10euro/ora.

3. Participantii la cursuri timp de doua saptamani in Vadu Soresti, vor putea continua online modulul inca doua saptamani, de 3 ori pe saptamana, gratuit + alte doua saptamani cu 10euro/ora.

4.Participantii la cursuri timp de o saptamana in Vadu Soresti, vor putea continua online modulul inca o saptamana, 3 cursuri, gratuit + alte trei saptamani cu 10euro/ora.

Deja sunt interesate 16 persoane pentru modulul care va incepe pe 28 iunie, iar numarul maxim de cursanti este 30.

Asteptam e-mail-urile lor in care sa ne precizeze perioada in care vor sta la Vadu Soresti: o saptamana, doua, trei saptamani sau o luna, pentru a sti sigur cand sunt disponibile alte locuri, dar aceste "alte locuri" nu vor fi pentru incepatori care nu au nicio notiune despre limba chineza.

Debutantii despre care am pomenit mai sus vor putea veni la cursuri doar din data de 28 iunie sau din 28 iulie, echipa noastra organizand acelasi modul de doua ori: 28 iunie-27iulie; 28iulie-26 august(pentru ca luna iulie are 31 de zile).

Va tinem la curent cu eventualele modificari si continuam prezentarea locatiei Taberei de Chineza :-)

Va asteptam cu drag,

Echipa "Tabara de Chineza"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu