vineri, 10 iulie 2015

Donatii de la turisti si cursanti

Donatii in haine, jucarii si carti


Ambele familii, si cea din Sibiu, si cea din Bucuresti, au donat haine, jucarii si bani. Pentru ca suntem adeptii transparentei, postam totul, nepomenind sau acoperind numele donatorului, daca acesta prefera sa ramana anonim. 

Pentru moment, putem posta doar donatiile in haine, jucarii, carti, alimente, lucruri in general, nu si in bani, deoarece inca nu am devenit oficial ONG si nu avem cont bancar definitiv. Dupa aceea, vom putea primi oficial si donatiile in bani, iar gazdele din sat vor putea vedea suma primita de ONG in schimbul serviciilor oferite de ele turistilor/cursantilor.

Una dintre familiile venite in tabara ne va dona prin contract de donatie, donatia fiind realizata de firma sa. Asadar, puteti fi gazduiti in Tabara de Chineza si daca donati prin firma. :-)


La suma de bani primita de la turistul-donator, Asociatia LEISURE&CHINESE va adauga o suma cu care va ajuta familia care l-a gazduit sa-si termoizoleze casa, urmand, ca la primavara, sa ne comunice diferenta dintre cantitatea de lemne folosita inainte de termoizolare si dupa, si, bineinteles diferenta de confort resimtita.












Vom continua :-)

Echipa "LEISURE&CHINESE"

3 comentarii: